Alpinizam

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Aktivnost je više rekrecijsko-relaksirajućeg tipa koja podstiče hrabrost i lično vodjstvo. Offroad vožnjom u specijalno prilagodjenom vozilu kroz nacionalni park, dolazimo do prirodne stene za penjanje. Na steni će već čekati tim profesionalno obučenih ljudi koji će vas upoznati sa osnovama sporta i onda će svako pojedinačno iskusiti pravi “vertikalni limit”, usvajati pnjačke tehnike, probijati svoje lične granice i strahove. U stručno vodjenoj aktivnosti, pojedinci će pojačati nivo adrenalina, probijati svoje granice što sve dalje dovodi do toga da entuzijazam i pozitivna atmosfera zauzmu celu grupu.

Broj učesnika: od 20 do 100
Vreme trajanja: zavisi od broja učesnika ( oko 2 h)
Lokacijski je izvodljiva samo na Kopaoniku, Tari i Beogradu

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine