Summer opening 2018

Ove godine, po prvi put je forma "Summer opening-a" bila u smeru muzičkog festivala, naravno uz pregršt besplatnih sadržaja aktivnog odmora.

Tokom summer opening vikenda, u Dolini sportova je bio bogat muzički dogadjaj sa dosta izvodjača a glavni izvodjač je bila Yu grupa, koja je zagrejala prohladni Jun i podigla atmosferu do usijanja. . . .

Više

Šta je dobro ne treba menjati ! KIA Motors i Avavnturistički centar produžili saradnju.

Šta je dobro ne treba menjati. KIA Motors i Avanturistički centar su produžili saradnju sa ugovorom tokom 2018 godine. 17. maja ove godine su uručeni ključevi vozila KIA Sportage koje će se koristiti za potrebe Avanturističkog centra Kopaonik i kao promotivno vozilo. Kia Sportage će se ove godine kretati tamo gde je i avantura, kao što sam slogan kaže "Sportage spreman za avanturu" . . .

Više


Summer opening na Kopaoniku.

Kao i svake godine Avanturistički centar Kopaonik u saradnji sa MK mountain resortom i JP Skijališta Srbije je organizovao otvaranje letnje turističke sezone na Kopaoniku. Ove godine turisti i novinari su mogli da probaju besplatne sadržaje tokom vikenda a . . .

Više

KIA Motors oficijalni partner Avanturističkog centra Kopaonik.

Avanturisticki centar Kopaonik i KIA MOTORS Srbija nedavno su potpisali ugovor o saradnji tokom ovogodišnje letnje turističke sezone na Kopaoniku. Shodno tome, u petak su uručeni ključevi vozila KIA Sportage koje će se koristiti za potrebe Avanturističkog centra Kopaonik i kao promotivno vozilo...

Više