Lost and found - scenario

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Šta bi ste radili da ste preživeli pad aviona i da ste izgubljeni u divljini sa još nekoliko ljudi ? Da li ste sposobni za adekvatnu organizaciju i timski rad koji je preko potreban kako bi preživeli u nametnutim uslovima ? Ova igra započinje već pripremljenim scenariom, gde se jedna polovina učesnika nalazi na lokaciji na mestu ``pada aviona`` izgubljena u divljini i predstavlja preživele. Usled loših medjuljudksih odnosa, loše komunikacije i tvrdoglavih lidera razdvajaju se na nekoliko timova i svako svojim putem kreće da traži put do civilizacije. Svaki od timova ima samo deo mape na kojoj se nalaze neke informacije i timovi kreću u tim pravcima, tokom igre će ih čekati raznovrsni zadaci čijim uspešnim rešavanjem će dobijati resurse i informacije pomoću kojih će sklapati svoju mapu i eventualno pronaći put da se izbave. Sa druge strane druga polovina učesnika predstavlja dobro organizovane spasilačke timove koji kreću u potragu za njima. Spasilački timovi dolaze na mesto pada aviona i zatiču tragove iz kojih zaključuju da su se preživeli podelili u više grupa i shodno tome reaguju i kreću pretragu tokom koje će pratiti tragove i rešavati zadatke koji će im pomoći u pretrazi. U toku scenarija svi timovi se susreću sa različitim zadacima, koji će uglavnom zahtevati saradnju celokupnog tima ali i isticati prirodne lidere. Timovi će u odredjenom delu igre imati i pritisak od ograničenog vremena za rešavanje dela igre, gde će samo dobra komunikacija izmadju timova omogućiti uspešno rešavanje celokupne igre. Nakon sastavljanja svih timova igra će nametati saradnju i jedinstvo medju grupom. U svakom slučaju Igra sa velikim adrenalinskim nabojem, zanimljiva, upečatljiva, nezaboravna i povrh svega edukativna.

Broj učesnika: od 20 do 60
Vreme trajanja: zavisi od broja učesnika ( oko 2 h)
Scenario lost and found se može odigrati samo u van gradskim uslovima.

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine