Tragači za izgubljenim blagom.

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Grupa se deli na više timova, svaki tim na početku igre dobija “Scenario igre”. U toku čitanja scenarija timovi se stavljaju u ulogu tragača za izgubljenim blagom. Pored scenarija ekipe dobijaju i davno izgubljenu mapu na kojoj se nalaze oskudne informacije, koje će na samom početku tražiti od timova logičko zaključivanje i povezivanje stvari. Kada na mapi budu dešifrovali odredjene simbole i shvatili njihovo značenje, onda će im biti jasnije u kom smeru treba da se kreću.
Sama mapa krije veći broj lokacija na kojima se nalaze različiti zadaci koji će testirati ekipe i njihovu fizičku i mentalnu spremnost. Zadaci traže od učesnika različite veštine, kao i timsko duh, liderstvo, dobru komunikaciju u timu i zajedničko donošenje odluka pod pritiskom vremena. Uspešnim rešavanjem zadataka, ekipe dobijaju sve više informacija tako da im je cela slagalica sve jasnija i jasnija, a takodje dobijaju i reazličite resurse, koji im dalje pomažu u toku igre. Svi tragovi su medjusobno povezani i samo prava kombinacija će timove dovesti do blaga.
Zadaci su različiti. od mozgalica do alpinističkih prepreka, a u igru su uključena i različita vozila kao i veliki broj statista odnosno misterioznih osoba koje će učesnici sretati u toku igre.
Kroz izazovne zadatke članovi tima:
• razvijaju bolju timsku saradnju
• imaju priliku da se upoznaju van uobičajenog poslovnog konteksta
• razvijaju timski duh i kreiraju pozitivnu atmosferu
Pobednik je ekipa koja prva stigne do sakrivenog blaga.

Trajanje izmedju 1h i 1.5 h
Broj učesnika: od 30 do 150
Vreme trajanja: zavisi od broja učesnika ( oko 2 h)
Tragači za izgubljenim blagom je jako fleksibilna igra i može se održati bukvalno na bilo kojoj lokaciji.

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine