Lov na trofeje

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Lov na trofeje je igra u kojoj se priprema posebno birana lista zadataka koju će timovi nastojati da reše.
Zadaci podrazumevaju pronalaženje odredjenih lokacija, logičke zadatke, fotografisanje zadatih lokacija kao i niz kreativnno logičkih zadataka koji će timove naterati da na najzanimljiviji način i kroz igru upoznaju lokaciju kroz koju se kreću.
Rešavanjem pojedinih zadataka učesnici osvajaju resurse koji im mogu pomoći u daljem toku igre po sistemu trgovine i trampe. Pronalaženje pojedinih lokacija zahteva rešavanje zagonetki mozgalica.
U toku igre timovi će se susretati i sa ,,misterioznim osobama,, koje im mogu pomoći u rešavanju zadataka, ali svaka misteriozna osoba će imati svoje zahteve što će timove staviti u situaciju gde će brzo morati da donose odluke i procene u odnosu na vreme i potencijalne resurse.
Igru karakteriše visok nivo dinamike, zahteva veštine strategije i taktike, orijentacijske sposobnosti kao i veštine komunikacije u timu i brzo donošenje odluka pod pritikom vremena.
Pobednik je ekipa koja izvrši sve zadatke i prva stigne na cilj, medjutim kako bi izvršili sve zadatke neophodna im je pomoć protivničkih ekipa, što će sve učesnike kroz takmičarski duh postaviti u jednu kreativnu i zabavnu trku kroz turistički centar.
Proglašenje pobednika i dodela medalja se može prilagoditi uz agendu (tokom zabavne večeri itd.)

Trajanje izmedju 1h i 1.5 h
Broj učesnika: od 20 do (neograničeno)
Vreme trajanja: zavisi od broja učesnika ( oko 1.5 h)
Lov na trofeje je jako fleksibilna igra i može se održati bukvalno na bilo kojoj lokaciji.

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine