Mountain rescue team - scenario

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Ova aktivnost se odnosi na simulaciju gde se grupa postavlja u ulogu mountain rescue team-a i zavisno od scenaria reaguje na postavljene zadatke.
Jedan primer scenarija je traganje za nestalom osobom koja je vrlo verovatno i povredjena, grupa se deli u više timova koji se organizuju po pravilima Gss službe i započinju potragu.
Sa svakim timom se nalazi iskusni član GSS službe koji timovima na početku daje kratku obuku savete i sugestije a nakon toga tim sam donosi odluke koje dalje usmeravaju misiju.
Kako će se tim snalaziti u realnim uslovima zavisi od kvaliteta komunikacije u timovima, sposobnosti lidera da donose odluke kao i najbitinije timskog rada koji se zahteva u prelaženju prepreka i zadataka koje ih očekuju tokom igre.

Broj učesnika: od 20 do 200
Vreme trajanja: zavisi od broja učesnika ( oko 2 h)
Scenario igra Mountain rescue team zahteva ruralne planinske predele, dakle hoteli koji su lokacijski blizu ovakvim predelima.

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine