Organizacija celokupnog dogadjaja

Možemo vam ponuditi pomoć u svim segmentima organizacije - od idejnog rešenja i koncepta događaja, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja dogovorenih planova. Usluge koje imate na raspolaganju su:

Pronalaženje lokacije i prostora

Odabir prave lokacije u skladu sa vašim potrebama i u odnosu na razne kriterijume : Udaljenost, parking mesta, broj soba, cena, sportski tereni, kongresni prostor itd.

Brendiranje prostora

Nudimo vam usluge dizajna i produkcije celokupnog materijala koji je potreban za event, od akreditacija do velikih pop up banera. Personalizujte prostor svojim vizuelnim identitetom.

Kongresne aktivnosti i tehnička oprema

Angažovanje osoblja: prevodioci, hostese, fotografi, lica za tehničku podršku itd. Obezbedjujemo tehničku opremu koja je potrebna za event: ozvučenje, platna, projektori, simultano prevodjenje, flip chartovi itd.

Team building aktivnosti

Naše ime je postalo sinonim za najbolje team building igre i aktivnosti. Na stranici "aktivnosti" se možete bolje upoznati sa aktivnostima i igrama koje nudimo.

Organizacija žurki i svečanih večeri

Prepustite nam da mi pregovaramo sa hotelima za adekvatan prostor za žurke i organizaciju žurki i svečanih večeri. U našoj bazi postoji veliki broj bendova, vaše je da izaberete i da proverimo raspoloživost.

Ketering i briga o hrani.

Da li želite svečani ručak u hotelu ili pik nik na vrhu planine, naš posao je da vaša želja postane stvarnost. Širok izbor različitih menija i tipova hrane i poslužvanja hrane i pića.

Zakažite sastanak već danas


Mislite na vreme

Što pre počnemo sa planiranjem eventa imamo veću raspoloživost smeštajnog kapaciteta prostora itd. kao i odličnu poziciju za rezervacije po najboljoj ceni.


Zašto izabrati nas ?


Zato što je organizacija eventa naš posao koji obavljamo svakog dana u nedelji 365 dana godišnje. Dugi niz godina u industriji. Znamo sve cake koje se kriju u organizaciji eventa.

Skratite sebi vreme i unajmite ljude koji znaju svakog podizvodjača lično i kojima je organizacija eventa rutina.


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Klijenti nam veruju

Zadobili smo poverenje nekih od najvećih kompanija u regionu.
Lista nekih od naših klijenata se nalazi ispod.