Orijentiring sa zadacima

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Takmičenje se odnosi na više od 15 kontrolnih tačaka, koje treba obići za što kraće vreme već unapred postavljenim redosledom.
U odnosu na broj učesnika grupa se deli na nekoliko timova.
Svaka ekipa dobija mapu sa objašnjenjima i kompas.
Na svakoj trećoj kontrolnoj tački se nalaze zadaci logičko – matematičkog tipa čije rešavanje "kupuje vreme" ili zadaci spretnosti i veštine tipa streličarstvo čije rešavanje je neophodno kako bi ekipa nastavila sa takmičenjem.
Pojedini zadaci zahtevaju učestvovanje celog tima, odnosno rešavanje zadatka je moguće samo ukoliko tim radi sinhoronizovano i složno, a pojedini će zahtevati lično vodjstvo i inicijativu pojedinaca. Staza odnosno kontrolne tačke su postavljene u samom centru Kopaonika, tako da tokom takmičenja prolaze i kroz urbane delove i kroz šumarke itd.
Igra podstiče na timski duh i saradnju članova koja je neophodna kako bi tim uspešno završio igru. Sabiranje rezultata i proglašenje pobednika je moguće pola sata posle završetka igre.

Broj učesnika: od 10 do 200
Vreme trajanja: zavisi od broja učesnika ( oko 2 h)
Orijentiring je jako fleksibilna igra i može se održati bukvalno na bilo kojoj lokaciji.

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine