Paintball

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Paintball je najzanimljiviji ekstremni sport koji se igra u prirodnom okruženju u zadnjih 15-20 godina i to širom celog sveta.
To je sport u kome su svi ravnopravni, bez obzira na rasu, pripadnost u društvu ili pol. Igra je bazirana na adrenalinu i zabavi među igračima.
Ona jača duh i karakter igrača, gradi im samopouzdanje i razvija samoinicijativu kod pojedinaca, uči ih timskom radu. Za ključ uspeha u igri je najbitnija intelegencija i timski rad.
Snaga uopšte nije bitna, već samo dobro taktiziranje i odlučnost ekipe, a mali procenat igra brzina i spretnost.
Rekreativni paintball je kod nas našao svoju najveću primenu kroz team building programe, gde kod zaposlenih u firmi podstiče timski rad i razvija takmičarski duh , stavljajući ih sve u jednak položaj bez obzira na poziciju u firmi.

Paintball se igra tako što se ekipe podele u dva tima sa jednakim brojem igrača.
Preporuka je da bude minimalno pet igrača po timu , a može i manje. Broj igrača može biti i mnogo veći, 10, 15, 20 … 100, kad se igra pretvara u big game , ali to zavisi od veličine i tematike terena.
Postoje različiti scenariji vezani za ovu igru.
Broj učesnika: od 10 do 70
Vreme trajanja: zavisi od broja učesnika ( oko 2 h)
Potrebne su konsultacije vezano za lokaciju.

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine