Specijalne jedinice - scenario

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Scenario igra specijalne jedinice postavlja učesnike u ulogu vojnih elitnih jedinica koje imaju veoma poverljiv zadatak koji mogu da obave samo oni i dosta stvari zavisi od njihovog uspeha. Scenariji mogu biti različiti: Lov za nestalim špijunom na neprijateljskojj teritoriji, miniranje baze, spašavanje zarobljenika, pronalazak ludog naučnika koji pravi bojni otrov itd. Učesnici se dele na dva ili više timova koji ulaze na neprijateljski teren i susreću se sa nizom taktičko - strateški orijentisanih zadataka. Timovi će dobijati enkriptovane podatke preko radio veze koje će morati da dešifruju kako bi se uspešno kretali po terenu i rešavali zadatke na koje nailaze. Uspešnim rešavanjem zadataka i saradnjom odnosno dobrom kordinacijom timova preko radio veze, timovi će biti sve bliži cilju. Tokom cele igre učesnici će imati pritisak što se tiče vremena, koji će se kako vreme prolazi sve više pojačavati, što će ih postaviti u situaciju gde će morati brzo da donose prave odluke. Sve to će zakomplikovati odnose u nekim timovima i učesnici će shvatiti svoje mane u komunikaciji i donošenju odluka pod pritiskom, samo timovi sa dobrom komunikacijom, pravim liderom sa dobrim organizacijskim veštinama će imati veliku uspešnost u igri. Pronadjite svoje slabe tačke, stavite sebe u trku sa vremenom na nepoznatom terenu i shvatićete kako vi ustvari reagujete na probleme i zadatake koje zahtevaju vaš maksimum i maksimum vašeg tima.

Broj učesnika: od 20 do 50
Vreme trajanja: zavisi od broja učesnika ( oko 2 h)
Konsultujte nas vezano za lokaciju.

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine