Survival camp

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Aktivnost za manje grupe. Grupa dobija delimično ocrtanu mapu, sa zadatkom da pronadje lokaciju kampa. Po dolasku na lokaciju grupu će sačekati svi potrebni resursi da oforme funkcionalan kamp, medjutim kako bi došli do resursa, za svaki se moraju izboriti uspešnim rešavanjem timskih zadataka Usled velikog pritiska, grupi će biti teže da dolazi do resuzrsa izmedju ostalog i hrane i vode.
Testirajte svoje krenje limite, pronadjite svoje slabe tačke i slabe tačke vašeg tima. Ko prvi "puca" pod pritiskom i time ugrožava funkcionalnost celog tima ?
Nakon oformljenog kampa, grupa će imati lekcije Gorske službe spasavanja o ponašanju u divljini kao i profesionalaca za preživljavanje.

Broj učesnika: od 10 do 40
Vreme trajanja: dva dana.
Potrebne su konsultacije za odabir lokacije.

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine