Timsko slikanje

  • Opis aktivnosti
  • Detalji
  • Lokacije

Timovi dobijaju slikarsko platno, četkice i boje. Prema zadatom zadatku svaki tim stvara jedan deo velike slike, koliko je komunikacija dobra u timu i koliko je tim umetnički nadaren zavisiće u kojoj meri će se tačno preneti konture sa zadatka, pogoditi nijansa itd. Nakon završetka rada svi radovi se po već odredjenom redosledu sklapaju u jednu veliku sliku koja će ukoliko su timovi dobri krasiti poslovni prostor kompanije. Sama aktivnost govori o tome koliko je svaki pojedinac bitan za kompaniju u kojoj radi i da samo ako je svaki deo slike ispravan i velika slika će izgledati dobro.
Grupa se deli u veći broj timova nasumičnim izborom,svaki tim će dobiti slikarsko platno i odradjeni zadatak koji treba verno da prenesu na platno. Na samom početku igre timove će na stolovima pored platna i zadatka sačekati i slikarski pribor, međutim slikarski pribor nije pravilno rasporedjen medju timovima, tako da jedna ekipa ima samo žutu boju, druga samo plavu, treća samo četkice, četvrta palete itd.
Poenta je da svi skupa imaju dovoljno resursa da uspešno reše zadatak, ali resursi na početku nisu pravilno rasporedjeni, što će učesnike naterati na jednu interaktivnu komunikaciju koje će sigurno biti zabavna a u isto vreme će tražiti i veštine pregovaranja i prodaje. Učesnici će tokom igre shvatiti da svi imaju jedan isti zadatak i da pomažući drugima pomažu sebi, a raspodela resursa će biti adekvatnija i efektivnija, a sve to će da podstakne bolju komunikacviju izmedju timova.
Nakon završetka aktivnosti, segmenti se spajaju u jednu veliku sliku koja se može predstaviti odmah nakon završetka ili tokom odredjene zabavne večeri itd.

Broj učesnika: od 10 do 300
Vreme trajanja: zavisi od broja učesnika ( oko 2 h)
Timsko slikanje je jako fleksibilna igra i može se održati bukvalno na bilo kojoj lokaciji, potrebna je samo kongresna sala koja može primiti željeni broj ljudi.

Kontaktirajte nas, kako bi kreirali posebnu ponudu za vas


Kontaktirajte nas kako bi vam predložili i kreirali aktivnosti u odnosu na strukturu vaše grupe (polnu, starosnu, interesovanja), broj učesnika, željenu lokaciju i sam cilj team buildinga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve detelje koji vas zanimaju i eventualne savete vezane za organizaciju. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što bržem roku.

Zakažite sastanak sa nama, potrudićemo se da odgovorimo svim vašim zahtevima


Programa

Teambuildinga

Zadovoljnih klijenata

Učesnika do sada

Zašto izabrati nas ?


Zato što smo zadobili poverenje najvećih kompanija u regionu.

Radimo veliki broj team buildinga za neke od najvećih kompanija u svetu, kao što možete videti u našem portfoliju najznačajnih klijenata.

Zato što smo kreairali naše programe.

Mi ne kopiramo, mi stvaramo, kreirali smo igre koje ostavljaju bez daha a ujedno imaju veliku edukativnu vrednost.

Zato što smo fleksibilni.

Šta god vi zamislite mi možemo da ostvarimo. Hoćete team building igru u vašem poslovnom prostoru ? Nema problema, dajte nam vremena da razmislimo.

Šta kažu klijenti ?


“Izgurani iz svoje zone komfora i prisiljeni da se oslanjanjamo na neke svoje kolege koje do tada nismo dobro poznavali je bilo toliko vredno za nas. Takve situacije su nas primorale da razbijemo interpersonalne barijere jer smo shvatili da smo jedni drugima potrebni za uspeh.”

 

Učesnik igre “Lost and found” 2012. godine