Hotel Grand Kopaonik

Hotel Grand Kopaonik


Opis

Moderan i udoban hotel Grand & Spa se nalazi na 1.770 metara nadmorske visine u samom centru Kopaonika i nudi fantastičan pogled na Nacionalni park Kopaonik. Udaljen je tek nekoliko koraka od glavnog ski lifta. Ovaj hotel nudi elegantne, prostrane sobe. Sve sobe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i bade-mantilima. Takođe poseduju LCD TV, telefon, DVD plejer, mini-bar i sef. Spa centar Grand Oaza površine 1.800 m² ima saunu, tursko kupatilo, ledeno-slanu pećinu, hidromasažnu kadu na otvorenom i prostor za opuštanje sa pogledom na planinski pejzaž. Na raspolaganju su vam raznovrsne masaže i kozmetički tretmani. U restoranima i barovima hotela Grand možete uživati u izboru toplih napitaka i osvežavajućih pića. Takođe možete probati srpske specijalitete i jela internacionalne kuhinje.

Pored modernog poslovnog centra, dečjeg kutka i fitnes zone, hotel Grand nudi višenamensku sportsku salu sa terenima za košarku, rukomet i odbojku. U okviru objekta možete koristiti sadržaje za stoni tenis, skvoš i kuglanje. Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija na Kopaoniku! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

Osnovni detalji
Spa Prostran i veliki spa centar
Sportski sadržaji Kuglana, Sportska sala, Skvoš, Stoni tenis, teretana
Kongresni kapacitet> 4 kongresne sale i 1 velika za 600 mesta (deljiva)
Parking Garaža, Spoljni parking
Broj soba 240
Ostali sadržaji u sklopu hotela Restorani, trafika, skijašnica itd.
Dizajn enterijera Moderan, planinski.

Naša preporuka


hotel mona zlatibor
10 906.00 RSD /noć
  • Spa centar
  • Kongresne sale
  • Garaža

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora - nalazi se hotel Zlatibor Mona. Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Hotel palisad zlatibor team building
10766.00 RSD /noć
  • Kongresne sale
  • Sportski tereni
  • Veliki parking

Smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera, hotelski kompleks Palisad već četiri decenije gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa.

Kopaonik team building
8 391.00 RSD /noć
  • Spa centar
  • Kongresne sale
  • Garaža

Hotel Kraljevi Čardaci se nalazi u Nacionalnom Parku Kopaonik, okružen prirodom i nudi moderni spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane tipa "suite". Hotel je smešten na 1450 metara nadmorske visine.