Hotel Kraljevi čardaci Kopaonik

Hotel Kraljevi čardaci Kopaonik


Opis

Hotel Kraljevi Čardaci se nalazi u Nacionalnom Parku Kopaonik, okružen prirodom i nudi moderni spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane tipa "suite". Najbliža ski staza udaljena je 2,5 km. Hotel je smešten na 1450 metara nadmorske visine. Moderne i udobne sobe imaju prostor za sedenje, radni sto i brodski pod. Nude flat-screen TV sa satelitskim kanalima, besplatan bežični internet i pribor za pripremu čaja/kafe. Kupatilo je opremljeno tušem, toaletnim priborom, papučama i fenom za kosu. Gosti se mogu opustiti u hotelskom otvorenom i zatvorenom bazenu, parnom kupatilu i sauni. Ponuda spa centra takođe obuhvata tepidarijum, slanu sobu, Kneipp kupku, biosaunu, masaže i teretanu. Hotel sadrži restoran sa uslugom na bazi švedskog stola, a-la-carte restoran, bar u lobiju i pivnicu. Dečje igralište, oprema za stoni tenis i igraonica takođe su na raspolaganju. Obezbeđen je i prevoz od/do centra Kopaonika, udaljenog 5,5 km. Autobusi svakodnevno saobraćaju do Beograda, Kraljeva i drugih gradova u Srbiji. Sadržaji za skijaše dostupni su u okviru objekta. U blizini hotela Kraljevi Čardaci, gosti takođe mogu uživati u vožnji bicikla i planinarenju.

Osnovni detalji
Spa Veliki i prostran spa centar
Sportski sadržaji Teretana, bazen
Kongresni kapacitet 2 velike deljive sale
Parking Spoljni parking
Broj soba 199
Ostali sadržaji u sklopu hotela Restorani, pivnica
Dizajn enterijera Moderan, elegantan, planinski.

Naša preporuka


Kopaonik team building
11 990.00 RSD /noć
  • Spa centar
  • Kongresne sale
  • Sportska sala
  • Kuglana

Moderan i udoban hotel Grand & Spa se nalazi na 1.770 metara nadmorske visine u samom centru Kopaonika i nudi fantastičan pogled na Nacionalni park Kopaonik.

hotel mona zlatibor
10 906.00 RSD /noć
  • Spa centar
  • Kongresne sale
  • Garaža

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora - nalazi se hotel Zlatibor Mona. Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Hotel palisad zlatibor team building
10766.00 RSD /noć
  • Kongresne sale
  • Sportski tereni
  • Veliki parking

Smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera, hotelski kompleks Palisad već četiri decenije gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa.