Hotel Izvor Arandjelovac

Hotel Palisad Zlatibor


Opis

Smešten u centru banjskog grada Aranđelovca, ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica nalazi se kraj parka Bukovičke banje. Poseduje veliku spa zonu sa zatvorenim i otvorenim bazenima. U okviru objekta se nalazi i akva park. Moderno uređene sobe hotela Izvor sadrže klima-uređaj, LCD TV sa DVD plejerom, balkon, mini-bar i kupatilo sa bade-mantilima i papučama. Pojedine sobe sadrže sopstvenu hidromasažnu kadu. Možete se opustiti u spa kompleksu hotela Izvor, koji obuhvata veliki izbor sauna, parnih kupatila i drugih velnes sadržaja. Raznovrsne masaže, kozmetički i zdravstveni tretmani takođe su na raspolaganju. U glavnom hotelskom restoranu služe se obroci na bazi švedskog stola, a tu su i 2 à-la-carte restorana sa ponudom internacionalne i italijanske kuhinje. Na raspolaganju su takođe bar u lobiju i bar u kuglani. Hotel Izvor raspolaže internet kafeom i nudi besplatan bežični internet. Tu je i dečja igraonica. U okviru objekta možete organizovati degustaciju vina i razne jednodnevne izlete, uključujući posetu Oplencu, Orašcu i manastirima iz 14. veka. Beograd je udaljen 75 km od hotela Izvor. Na raspolaganju vam je besplatan parking u okviru objekta.

Osnovni detalji
Spa Veliki i prostran spa centar
Sportski sadržaji Aqua park, sportski tereni, kuglana, teretana
Kongresni kapacitet> 4 kongresne sale i 2 velika za 400 mesta
Parking Spoljni parking
Broj soba 165
Ostali sadržaji u sklopu hotela Restorani, bar
Dizajn enterijera Moderan.

Naša preporuka


Kopaonik team building
11 990.00 RSD /noć
  • Spa centar
  • Kongresne sale
  • Sportska sala
  • Kuglana

Moderan i udoban hotel Grand & Spa se nalazi na 1.770 metara nadmorske visine u samom centru Kopaonika i nudi fantastičan pogled na Nacionalni park Kopaonik.

hotel mona zlatibor
10 906.00 RSD /noć
  • Spa centar
  • Kongresne sale
  • Garaža

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora - nalazi se hotel Zlatibor Mona. Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Kopaonik team building
8 391.00 RSD /noć
  • Spa centar
  • Kongresne sale
  • Garaža

Hotel Kraljevi Čardaci se nalazi u Nacionalnom Parku Kopaonik, okružen prirodom i nudi moderni spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane tipa "suite". Hotel je smešten na 1450 metara nadmorske visine.